Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Νέας Ιωνίας ... δημιουργούν!!


Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, ανταποκρινόμενη σε αίτημα του Δήμου Νέας Ιωνίας, στηρίζει τη διοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων με το διακριτικό τίτλο  «Ιωνικές Ημέρες Τέχνης και Πολιτισμού 2017». Συγκεκριμένα μαθητές και μαθήτριες των σχολικών μας  μονάδων θα παρουσιάσουν σε ένα σπονδυλωτά αρθρωμένο διήμερο, Προγράμματα των Σχολικών τους Δραστηριοτήτων , την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017) από τις 6:30 στο Συνεδριακό Κέντρο της Νέας Ιωνίας (Πατρ. Ιωακείμ 4).
Τα προγράμματα αυτά δεικνύουν τη σταθερή προσήλωση της Διεύθυμσης να ενθαρρύνεται η πρωτοβουλία, η καινοτομία, η διαθεματικότητα και η ομαδοσυνεργατικότητα, οικοδομούν περαιτέρω τη συνοχή της σχολικής κοινότητας και μας εμπνέουν αισιοδοξία για το δυναμισμό των παιδιών και του εκπαιδευτικού προσωπικού. 
 Για το συντονισμό του Προγράμματος της Εκδήλωσης, συνεργάστηκαν οι Υπεύθυνοι των Δομών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, ήτοι του Τμήματος Αγωγής Υγείας κα. Ευαγγελία Φρυδά, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κα. Βαρβάρα Πετρίδου, Πολιτιστικών Θεμάτων κα. Μαρία – Ειρήνη Κουρή, του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Νέας Ιωνίας κα. Ανθή Φουντουκά και του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων κ. Θανάσης Ραφτόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: