Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Παρεμβάσεις ευαισθητοποίησης σε θέματα σεξουαλικής αγωγής και αναπαραγωγικής υγείας για μαθητές Γ' Γυμνασίου και Α' Λυκείου

To Τμήμα Αγωγής Υγείας της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας, μέσω της Υπεύθυνης, προτίθεται να πραγματοποιήσει παρεμβάσεις ευαισθητοποίησης σε θέματα σεξουαλικής αγωγής και αναπαραγωγικής υγείας κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2017-2018, σε συνεργασία με το Κέντρο Οικογενειακού Προγραμματισμού της Α΄ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

Οι παρεμβάσεις απευθύνονται σε  μαθητές/τριες Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου, τους/τις εκπαιδευτικούς και τους γονείς/κηδεμόνες με ομιλητές τον ιατρό Πέτρο Δρακάκη, Επίκουρο Καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας της Α΄ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών - Υπεύθυνο του Κέντρου Οικογενειακού Προγραμματισμού και την ιατρό Μυρτώ Σωτηροπούλου, Μαιευτήρα –Γυναικολόγο. Η ευαισθητοποίηση μπορεί επιπλέον να αποτελέσει τμήμα ενός ολοκληρωμένου ετήσιου προγράμματος αγωγής υγείας σχετικής θεματολογίας.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά με την υποβολή των στοιχείων του σχολείου στην ηλεκτρονική φόρμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: