Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Διοργάνωση σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών για Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας

Το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας προτίθεται να διοργανώσει σεμινάρια Πρώτων βοηθειών για εκπαιδευτικούς σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Δ.Ε. Β’ Αθήνας, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ). Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του ΕΚΑΒ, Τέρμα οδού Υγείας, Αθήνα (πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, στάση Μετρό: Εθνική Άμυνα), ημέρα Τρίτη ή Παρασκευή από 8:00πμ έως 14:30μμάπαξ, και για 20 περίπου άτομα τη φορά.  

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι η αναμόρφωση του ωρολογίου προγράμματος για την ημέρα του σεμιναρίου, ώστε να μην παρακωλύεται η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Τίθεται επίσης το όριο του ενός εκπαιδευτικού ανά σχολική μονάδα.   

Θα ακολουθήσει ενημέρωση σχετικά με τις ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής των σεμιναρίων, όταν αυτές οριστούν από το ΕΚΑΒ.  

Δεδομένης της σπουδαιότητας της παροχής κατάλληλων πρώτων βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις, παρακαλούνται οι κκ Διευθυντές / Διευθύντριες των σχολείων να διευκολύνουν την συμμετοχή των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: