Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Σεμινάριο διαχείρισης του σεισμικού κινδύνου για Διευθυντές/Διευθύντριες, Υποδιευθυντές/Υποδιευθύντριες, Υπεύθυνους Αντισεισμικού Σχεδιασμού, 2 Νοεμβρίου 2017

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας, μέσω της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας, στο πλαίσιο της προαγωγής της ασφάλειας στο σχολείο και της προσπάθειας ανάπτυξης αντισεισμικής συνείδησης και συμπεριφοράς στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές με τη διαρκή ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και εκπαίδευσή τους, και με αφορμή την επικαιροποίηση του “Σχεδίου Μνημονίου Ενεργειών για τη Διαχείριση Σεισμικού Κινδύνου στις Σχολικές Μονάδες-2017-2018” από τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.), διοργανώνει σεμινάριο διαχείρισης του σεισμικού κινδύνου για Διευθυντές/Διευθύντριες, Υποδιευθυντές/Υποδιευθύντριες Σχολικών Μονάδων της Δ.Δ.Ε. Β' Αθήνας & υπεύθυνους σύνταξης σχολικών σχεδίων έκτακτης ανάγκης.
Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στις 2 Νοεμβρίου 2017, από τις 9:15 έως τις 12:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου ΓΕΛ Αμαρουσίου, Ολυμπίας 40, τηλ. σχολείου 210-6109557 (πλησίον στάσης μετρό Νερατζιώτισσα, ΧΑΡΤΗΣ) (Ώρα προσέλευσης 8:45).
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι η αναμόρφωση του ωρολογίου προγράμματος για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του σχολείου. Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν οι Διευθυντές/Διευθύντριες, Υποδιευθυντές/Υποδιευθύντριες καθώς και οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων των περιοχών  που έχουν ορισθεί υπεύθυνοι για θέματα πολιτικής προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: