Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

«Έκτακτες ανάγκες στη σχολική μονάδα. Πρόληψη και διαχείριση»



Το Τμήμα Αγωγής Υγείας σε συνεργασία με τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, συνδιοργανώνουν κύκλο επιμορφωτικών δράσεων για εκπαιδευτικούς με γενικό θεματικό άξονα: «Οικοδομώντας δυναμικά τη Σχολική Ζωή».

Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μείωσης Φυσικών Καταστροφών στις 13 Οκτωβρίου 2015, διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Έκτακτες ανάγκες στη σχολική μονάδα. Πρόληψη και διαχείριση». Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών των σχολείων αρμοδιότητάς μας και η απόκτηση δεξιοτήτων για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων των φυσικών καταστροφών. 
Το σεμινάριο θα έχει βιωματικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 13 Οκτωβρίου 2015, στο 2ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής, Υακίνθου 25, από τις 9.00 έως τις 14.00.   Θα περιλαμβάνει ενημέρωση των εκπαιδευτικών από τους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων φορέων σε θέματα αρμοδιότητας του κάθε φορέα και θα ακολουθήσει βιωματική εκπαίδευση-άσκηση.
κηση. πιμο συμμετοχ
Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων των περιοχών Αγ. Παρασκευής, Βριλησσίων, Μελισσίων, Ν. & Π. Πεντέλης, Παπάγου, Χαλανδρίου, Χολαργού, Ν. & Π. Ψυχικού που έχουν ορισθεί υπεύθυνοι για θέματα πολιτικής προστασίας.
Τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να υποβάλλουν τα στοιχεία τους στη την ηλεκτρονική ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
ΕΓΓΡΑΦΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: