Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Επιμορφωτικό Βιωματικό Σεμινάριο με τίτλο : "Διαχείρηση αρνητικών συναισθημάτων μέσω της ενσώματης εκφραστικής δημιουργικής γραφής"

Έληξε με μεγάλη επιτυχία ο πρώτος κύκλος Επιμορφωτικών  Βιωματικών Σεμιναρίων διάρκειας είκοσι πέντε (25) διδακτικών ωρών με τίτλο:   «Διαχείριση αρνητικών συναισθημάτων μέσω της ενσώματης εκφραστικής δημιουργικής γραφής», που υλοποίησε το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
Το σεμινάριο θα επαναληφθεί για μία ακόμη  ομάδα εκπαιδευτικών στις αρχές Νοεμβρίου.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση των εκπαιδευτικών στην εφαρμογή βιωματικών τεχνικών δημιουργικής γραφής κατά την υλοποίηση προγραμμάτων Αγωγής Υγείας και θα έχει και ερευνητικό χαρακτήρα. 
     Το σεμινάριο απευθύνεται αυστηρά σε :
Σε 12 (δώδεκα) εκπαιδευτικούς της Δ.Δ.Ε. Β’ Αθήνας, ανεξαρτήτως ειδικότητας, που θα υλοποιήσουν προγράμματα Αγωγής Υγείας κατά το τρέχον σχολικό έτος (2014-2015). Ο ακριβής χρόνος & ο τόπος διεξαγωγής του δευτέρου Σεμιναρίου θα ανακοινωθούν προσεχώς.  
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και τα ονόματα των συμμετεχόντων θα  
αναρτηθούν στο ιστολόγιο του Τμήματος Αγωγής Υγείας. Θα χορηγηθεί 
βεβαίωση συμμετοχής εφόσον η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι 
πλήρης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: