Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Δωρεάν βραδιές θερινού σινεμά στα σοκάκια της Αθήνας

Μια καλοκαιρινή πρόταση για ψυχαγωγία και χαλάρωση στην Αθήνα....


στο Athens Open Air Film Festival!!!


Για τέταρτη χρονιά, όλη η Αθήνα θα γίνει χάρη στο Athens Open Air Film Festival ένα θερινό σινεμά με ελεύθερη είσοδο - με μεγάλες πρεμιέρες, σπάνια κλασικά αριστουργήματα, μερικά από τα διαμάντια του ελληνικού κινηματογράφου και πρωτότυπες μουσικές εκδηλώσεις στη μεγαλύτερη υπαίθρια γιορτή της Αθήνας!

Από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο, οι πιο όμορφοι χώροι της Αθήνας, αλλά και των ευρύτερων περιοχών, μετατρέπονται σε υπαίθριες αίθουσες προβολής με ελεύθερη είσοδο, συνδυάζοντας την ομορφιά του αστικού τοπίου με πάνω από 20 αριστουργήματα της 7ης τέχνης.
Ο πεζόδρομος της Δ. Αρεοπαγίτου, το Άλσος Πετραλώνων, το Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος, η Πλατεία Αυδή και η Πλατεία Μεσολογγίου, το Νομισματικό Μουσειο, το Βυζαντινό Μουσείο, καθώς και το Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου και το Άλσος Νέας Σμύρνης, είναι μερικά από τα μέρη της πόλης που συμμετέχουν στο καλοκαιρινό φεστιβάλ – ετήσιο θεσμό!

Από τους χώρους προβολών δε θα μπορούσαν να λείψουν και μερικοί από τους ιστορικούς θερινούς κινηματογράφους της Αττικής που φέτος αυξάνονται σε αριθμό και περιοχές.
Κλασικοί και αγαπημένοι κινηματογράφοι όπως το Σινέ Θησείο, το Σινέ Ψυρρή, το Σινέ Ελληνίς, η Δεξαμενή, αλλά και ένα από τα νεότερα θερινά της πόλης, το Λαΐς της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, συμμετέχουν στο τέταρτο Athens Open Air Film Festival φιλοξενώντας μερικές από τις καλύτερες προβολές του καλοκαιριού!
Παράλληλα, διάφορες εκδηλώσεις πλαισιώνουν το πρόγραμμα του φεστιβάλ, δημιουργώντας μία γιορτή στα πιο απίθανα σημεία και συστήνοντας στον επισκέπτη μία άλλη Αθήνα.
Διαβάστε περισσότερα


Πηγή: http://www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: