Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Παράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο βιωματικό σεμινάριο με θέμα: "Διαχείριση περιστατικών χρήσης και παραβατικότητας και η προώθηση της πρόληψης στη σχολική Κοινότητα", Διευθυντές/ντριες Γυμνασίων της ΔΔΕ Β΄ Αθήνας


To Βιωματικό Σεμινάρο για Διευθυντές Γυμνασίων της Δ.Δ.Ε. Β' Αθήνας, που διοργανώνει το Τμήμα Αγωγής Υγείας σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ (δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ), με θέμα: "Διαχείριση περιστατικών χρήσης και παραβατικότητας και η προώθηση της πρόληψης στη σχολική Κοινότητα", θα υλοποιηθεί στις 6, 8 και 13/5/2014 και ώρες 12:00-15:00μ.μ., στο κτήριο του Δικτύου Υπηρεσιών Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης, στην οδό Τσαμαδού 7, στα Εξάρχεια. 

Ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι Διευθυντές/ντριες ότι δίδεται παράταση υποβολής αιτήσεων  συμμετοχής και μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στον παρακάτω υπερσύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1M-_dtvSHbK1OGSHGS-yKGW4mI7i498EX2EKuuXUnNI8/viewform. Παρακαλείσθε να συμπληρώσετε πλήρη στοιχεία και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Ο κατάλογος με τα ονόματα των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών  θα αναρτηθεί στο ιστολόγιο του τμήματος Αγωγής Υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: