Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Βιωματικό εργαστήριο με θέμα: "Η δυναμική της ομάδας και η εφαρμογή των αρχών της κοινωνιομετρίας και της μεθόδου του ψυχοδράματος στην αγωγή και προαγωγή υγείας των εφήβων μαθητών"


         Το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας διοργανώνει  βιωματικό εργαστήριο πέντε διδακτικών ωρών με θέμα: "Η δυναμική της ομάδας και η εφαρμογή των αρχών της κοινωνιομετρίας και της μεθόδου του ψυχοδράματος στην αγωγή και προαγωγή υγείας των εφήβων μαθητών" σε συνέχεια των εργαστηρίων με θέμα:  «Η δυναμική της ομάδας στα προγράμματα αγωγής και προαγωγής υγείας: Βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς» και «Η εφαρμογή των αρχών της κοινωνιομετρίας και της μεθόδου του ψυχοδράματος στην αγωγή και προαγωγή υγείας εφήβων μαθητών», με εισηγήτρια την κλινικό ψυχολόγο και ψυχοδραματίστρια κυρία Παναγιώτα Αρβανίτη, και απευθύνεται κατά προτεραιότητα στους Εκπαιδευτικούς της ΔΔΕ Β΄ Αθήνας που παρακολούθησαν τα δύο προηγούμενα εργαστήρια.
        Το εργαστήριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 και ώρες 16:00μ.μ.-20:00μ.μ. στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Ψυχικού, Ξενοπούλου 13, στάση μετρό Εθνική Άμυνα ή Κατεχάκη, τηλ. σχολείου : 2106724743.
         Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στον υπερσύνδεσμο : https://docs.google.com/forms/d/1PC3K7UdywTuZ3JM85amh19vNfNoQ5B9o3ex8Z9gKmV4/viewform
έως τη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια: